SAVE THE WORLD

2011-05-28 @ 06:38:53
Här ligger jag och funderar.. Egentligen borde jag väl ha sovit lite till men jag orka helt enkelt inte somna om. Så då vare bara lättare att ta upp datan och sånt.. Nä, nu ska jag kolla lite film, hejdå, vi syns på en vecka.

trööööött

2011-05-27 @ 15:37:08
Jag är sjukt trött och är snart färdig med packningen. Eller alla kläder är färdigpackade men väntar nu på en necessär så att jag kan packa resten av små grejerna. Och nu är jag inte på nå blogg humör så hejdå, vi syns på typ en vecka!


PIGG OCH GLAD!

2011-05-26 @ 21:46:46
Inte nog med att jag har jätte dålig uppdatering nu så kommer jag inte uppdatera på en hel vecka eftersom jag ska till England! WOHO! Jag har växlat idag så att jag har 60 pund från egna pengar (blev 637 + 50 i avgift eller nå sånt) och så kommer jag få ungefär få 150 pund på bussen på lördag från klasskassan så då har jag ungefär 210 pund och sist jag var i England hade jag bara 45 pund så nu kommer jag känna mig gaaarn rik! Typ.

Men nu ska jag fortsätta se på tv :)


LET YOU DOWN

2011-05-25 @ 18:35:28
Idag försov jag mig till halv tio men ändå är jag sjukt trött nu? Bara det jag ville ha sagt för nu ska jag packa liiiite liiiite grann.


TO THE EDGE WITH YOU

2011-05-25 @ 00:17:53
Nu har jag duschat, hängt tvätt, startat en tvättmaskin och vikt tvätt. Nog är jag duktig! Så duktig att jag tror att jag ska se på en film! Hejdå.


ALL WRONG

2011-05-24 @ 21:16:38
Hellååååå!

Idag har jag missat halva skoldagen för att jag for till Luleå. Så det vart shopping med padre och sen till tandläkaren. Jag fick med mig hem två t-shirtar, underkläder, sockor och en mascara. Tror det var allt? Nej, en bikini också! :D 











Det var min shopping, + underkläderna och sockorna då. 

Sen hos tandläkaren så bytte dom bågen där nere och satte nya gummi grejer så att tänderna dras bakåt. 

Efter jag kom hem med bussen så gick jag direkt till fotbollsplan där en träningsmatch mot killarna väntade. Det var kul fast vi förlora med nånting och förlåt om jag skrämde dig vad du nu än heter! Men men, det var kul och förlåt Catrin för att jag gjorde så att det blev två straffar mot dig, det var inte meningen. Och en av domarna och jag hade delade åsikter.. Haha. Lätt den roligaste matchen på länge :)

Nä, nu har jag gjort ett alldeles för långt inlägg så här avrundar jag! 


IT'S NOT THE TIME

2011-05-23 @ 23:21:05
Igår satt jag och måla naglarna blåa men nu idag har jag sytt in och upp min klänning som jag ska ha på avslutningsmiddagen och då märker jag ju att mina naglar kommer skära sig jätte mycket så nu måste jag sitta och måla om dom. Och nu blir dom vita ;) vill egentligen inte ha den färgen på naglarna men då skär det sig inte som alla andra nagellack jag har gör.

Imorgon ska jag till tandläkaren i Luleå så jag missar ungefär halva dagen av skolan, sköönt. MEN, jag kommer nog missa träningsmatchen imorgon för att pappa kommer vilja stanna i Luleå tills någon gång sent på kvällen men jag ska försöka övertala han att jag SKA på träningsmatchen. Jag vill så gärna tackla ner dom där killarna mer än något annat just nu. Jag kanske låter mordisk ut men så är det ibland..

Nä, nu ska jag se Water for Elephants!


IT HAD TO BE SOMETHING TO DO WITH YOU

2011-05-23 @ 20:01:21
Sitter och gör en lista på vad jag ska ha med mig till England, far ju som sagt på lördag men iaf när jag ser på min lista ser det ut som att jag ska ha jätte mycket med mig men jag tror jag skulle fara och hämta en resväska av min faster.. Men nu ska jag göra läxor!


HOLLYWOOD HILLS

2011-05-22 @ 13:09:16
Alltså igår.. Det hände mycket och jag var nästan ute i 12 timmar tror jag. Förutom det lilla jag var inne hos Sara.

Men iaf det började med att jag, Olivia och Sara för ut och bara gick tror jag. Ja, sen börja det komma mer folk som typ Hilda, Iida, Tea, Linnea, Lina, Becka, Josefine. Kanske nån mer jag vet inte? :o ja och sen hamna vi på fotbollsplan där vi börja spela och då joina Felipe och Edwin oss också. Sen nå tag efter det så var det nå vattenkrig just mellan nå personer och rövdunk var med nånstans där.. Kommer aldrig ihåg i vilken ordning allting kom :p polisen var efter oss ett tag men poliserna som var i Överkalix igår och inatt var förbannat korkade måste man ju få säga! Men ja, sen efter nå tag så satt vi på fotbollsplan i nån timme.

Och ja, jag var ju typ hemma halv fem och vakna halv elva för att jag tänkte städa men det orkade jag inte men ska kanske göra det nu, så adios amigos!


polisen var i farten..

2011-05-22 @ 04:30:20
Kom hem för typ 10 min sen men nu ska jag sova! Godnatt!


STÄLL DIG UPP OCH SKRIK.. NU!

2011-05-21 @ 17:37:19
Snart ska jag ut med folk. Och jag hoppas det är varmt ute ikväll! :D jag blir själv hemma ikväll för pappa och broder ska till stugan! :D men men, nu ska jag göra nånting.


BABY, IT'S OVER

2011-05-20 @ 14:32:19
Nu var det bestämt. Jag ska inte spela idag, utan jag vilar upp foten så kanske jag kan träna på.. tisdag. Eller söndag jag vet inte :p men men, nu ska jag kanske göra nånting eftersom pappa har farit till stugan :) hejdå!


ska jag eller inte?

2011-05-20 @ 10:33:39
Just nu står jag i valet och kvalet om jag ska fara och spela match med pojkar 97. I Haparanda. Men jag ska fundera på det och så måste jag tala med Hilda om det för jag har inte tänkt fara själv dit! 

Idag så vakna jag 06.20 och jag vet inte hur jag orka. Men då kolla jag på nå avsnitt av en serie och sen gick jag upp och åt och sen packa upp mina grejer från fjällen och sen duscha jag och nu är jag här. Men nu ska jag glo på nån serie så byebye!


BABY?

2011-05-19 @ 22:17:26
Kul ens. Idag när jag kom hem från fjällen så tänkte jag att pappa säkert hade köpt hem nån god mat men neeej, utan det var bara samma gamla mat som i måndags. Så man måste alltså vara hemma så att man får nån ny mat och så att disken blir diskad. Men idag i övrigt har det vara blandade känslor. Jag var väl först glad men sen när lärarna var så jävla korkade så blev jag arg och jag ville bara gråta och slö sönder nånting.

Imorgon är det mycket på schemat och jag får se om jag hinner med allt och sen måste jag också låna en resväska av någon snäll människa.

På tal om snälla människor så tycker jag nån ska fixa en design åt mig för jag ska någon gång här stoppa tillbaks min gamla och vänta till nån är snäll mot mig. Och btw, bilder från fjällen kommer när jag orkar sno några.


VEM DANCAR KUDURO

2011-05-14 @ 09:55:15
På måndag ska jag till fjällen och jag har inte börjat packa än. Men snart ska jag gå och ta fram skidor och sen kanska kolla om jag har alla grejer som behövs. Men nu vill min mage ha mat, hejdå.


RSS 2.0