*pppooofffofff*

2011-04-30 @ 13:24:36
Fyfan vad kul det var igår!! Wihooo, och ikväll är det valborgs och då kan det hända grejer. Och nu slår Iida mig med en nalle... Konstig. Ja, nu attackera Anna Iida med den där förbannade nallen... Okej, dåloigt inlägg och nu sklriver jag som en **** jaaa, inte kul.. Men men men, hejdå'!

bästa dagen hitills i mitt liv typ..

2011-04-29 @ 15:25:04
JAG ÄLSKAR NELLY!! :D :D jag fick hem min klänning idag och den sitter helt perfekt så nu får jag varken bli tjockare eller smalare haha. Och ikväll ska jag till Kalix så ingenting kan bli bättre nu :D typ.

LET ME LOVE YOU LIKE A PSYCHO!

2011-04-29 @ 07:44:10
Snart ska jag dra till skolan men först måste jag typ ta på mig ett par strumpor och ta liite liite parfym. Och första lektion som väntar är musik! Kul att vi måste sjunga och sånt då. Hehe. Nä men nu ska jag leta reda på nå sina sockar och sen efter nå tag så draaaaar jag. Så hejdå!

JUDAS!

2011-04-27 @ 19:03:45
Hehehehehhe, jag är glaad. Jag har beställt en klänning till skolavslutningen. Wiho, kanske kanske... Nu sitter jag och ser på nyheter. För att pappa har fjärrkontrollen, den jäääääveeeeln.. Ehehe, nej. Han är snäll. Han beställde klänningen fast jag ska betala den själv. Så jag får joppa liiite liiite. Men men, nu ska jag avsluta detta inlägg för snart ska jag och vika tvätt med min fader. Så nu säger jag hejdå! :)


LET'S DANCE, na na na na.

2011-04-27 @ 15:54:23
På 9 dagar har vi våran första fotbollsmatch och jag vill göra en ny blogg..

Då vet ni. Och nu ska jag gå och slänga bort glasspappret, hejdå.


HILDA! LÄS INLÄGGET OCH MEDDELA MIG SNARAST!

2011-04-26 @ 23:32:21
WIHO! Jag var på fotbollsträningen idag ;) första på typ 3 veckor eller vafan det är. Foten är ännu lite svullen men vafan gör det liksom när vi har match snart? Exakt, det gör ingenting. Hmm.. Jag vill och springa här nån dag? Hej hallå! Nån som vill följa med mig? Tacksam för svar snarast möjligt. Nä men helt ärligt så är jag fett taggad att typ börja träna nå mer. HILDA!?!?`!`!`!`!?!?!?! Har du fixat sporthallsnyckeln? :o i så fall tycker jag vi far och lirar lite basket. Och det ska bli en vana tycker jag. Såååå, måndagar? Vad säger vi om det?

Ja nog om det. Alldeles strax ska nog jag sova eller slå på nån fiiin fiiin film. Aka herkules ;D hehe. Ja nu ska jag försöka se den. Byebye losers!


JUST A SMALL TOWN GIRL

2011-04-25 @ 18:28:58
Tjabba tjena hallå blåkken! Okej, att vara i stugan sööög baaalle. Var typ själv hela söndagen förutom på kvällen typ. Och jag har varit på datan i typ 15 min och jag är redan less den. Och jag orkar verkligen inte läsa allt jag har missat på alla bloggar och jag orkar inte läsa det jag har missat på facebook. Ganska skönt att vara offline.. Jo, men hejdå.


lite allmänt skit å sånt ;)

2011-04-23 @ 12:04:16
Cha cha bloggen! Jag vakna för kanske 1 timme sen och förlåt för det dära cha cha bloggen. Inte ens kul. Nä men min far kommer hem snart typ och då ska vi typ fara och haandlaaaa och sen fara till stugan så då blir det nog ingen uppdatering förrän på måndag kväll om vi inte far hem tidigare.

Igår så kom Josefine till mig vid 3 och då gick jag och duscha och fixa mig och sånt. Sen drog vi ut för att jag skulle äta nånting och det blev bara en OK-korv men fyfan vad gott. Och jag hatar att inte torget hade öppet igår då jag skulle äta. Liksom, bara för att det var långfredag? Ja.. Men iaf så gick vi oss och satte oss på dagis och ringde runt och hörde om nån skulle joina oss och efter det var det inte långt innan Anna, Hilda och Iida kom.

Okej, nu har jag berättat typ minut för minut och det är mycket kvar så jag säger bara såhär: OK, lekis taket, bränna, bro, jordpåshög, fotbollsplan och sist men inte minst, hos mig. Det var väl det mesta I think.





Bara för att jag tog så fina bilder på Iida så tog Josefina en jätte fin bild på mig som hämnd... Men den har jag inte tänkt lägga ut! MOHAHAHA!


BON, BON.

2011-04-23 @ 00:03:27
Mitt ansikte är överhettat och jag dör. Mina läppar svider och jag dör. Okej, fyfan vad skönt det skulle vara nu och bara tvätta bort sminket och snöra på sig mjukiskläder.. Ska göra det nu.

Sådär, nu var det gjort. Jåå, på tal om gymnasiet så kommer det ju bli så att jag kommer gå i Luleå. Det kommer nog säkert bli grymt kul att typ gå och handla helt själv och sånt. Och så behöver jag inte vara helt själv, utan kommer bo med min broder ett tag åså får vi väl se om vi hittar nån mer lägenhet. Eller så flyttar pappa också till Luleå. Men hur det blir med den saken är en senare grej. Och jag kommer då gå VO (aka vård och omsorg) och förhoppningsvis efter det så har jag alla ämnen för att utbilda mig till sjuksköterska. Om inte min hjärna spelar ett spratt med mig nu så att jag bara tror att jag bara vill bli det. Eller det duger. För tillfället. 


Nu orkar jag inte snacka om det nå mer. Utan jag vill veta vad det är för fel på mig.. Mitt ansikte typ svider och är varmt så jag sitter och häller vatten på ansiktet? KONSTIG? Svar: Ja!


MOTIVATION

2011-04-22 @ 13:26:57
Nu är det så att jag gick aldrig och diska.. Utan jag såg 2 Big Brother avsnitt och sen kom jag in på denna blogg: http://frokennal.blogg.se/. Och man ba "jag vill också kunna göra sånt där på naglarna!" och då ser jag att man behöver en smal pensel och då gör jag så här: 

1. Jag tar saxen.



2. Tar en pensel. (förlåt för dålig kvalla men orkar inte försöka nå mer!)



3. Jag klipper för fullt. (Ignorera penseln i bakgrunden. Den skulle inte vara med där)



4. Så ser penseln ut efter klippning.



5. Då gjorde jag ett försök med 2 svarta ränder på en gammal bajs brun nagel.



Förlåt igen för dålig kvalite. Och för ett jätte fult och dåligt inlägg men det var det ända jag hade att säga och NU ska jag och diska och dammsuga! Byebye lovers! ♥


FAIL! som fan!

2011-04-22 @ 12:56:56
Okej, lite fail. Skaburbian Collective spelar i Kalix nästa vecka. Hahaha.


LOVE LETTER

2011-04-22 @ 11:17:54
JAPP! Josefine har sovit hos mig inatt och jag hon och Iida hade lite äventyr inatt. Lite kul faktiskt :) ja, snart ska jag gå ner och diska och kanske dammsuga hela huset igen i fall om jag far till Kalix ikväll. Och om jag far till Kalix kommer det nog bli helt braaa, för Skaburbian Collective ska ju spela där ;D och ja, inträdet kosta ju bara 100 spänn så det är ju som lätt att man far. Bara man får sig en liten sovplats där någonstans på Djuptjärn. JOSEFINE, om du läser detta så hör av dig om hur det blir :)

Om det inte blir nå så kommer jag få sova helt själv inatt :( jag gillar inte det. Mycket bättre att det finns nån i huset man sover i. Annars är det ju bara läskigt typ :o hehe. Okej, nu ska jag sluta. Jag ska se Big Brother istället! :D



WE CAN RUNAWAY!

2011-04-21 @ 21:57:53
nu har jag en ny och ful design men jag gillar den där header grejen bara därför jag tog den mallen och fixa runt lite :p men jag orkar inte blogga, jag är trött hejdå!

palla med all skit..

2011-04-18 @ 21:47:34
Just so you know så kommer jag inte orka blogga tills jag har fått ihop en ny design. Punkt slut.

"VILKEN FUL MODELL!"

2011-04-18 @ 14:38:16
WOHO! Jag sitter hos Anna och jag har sovit här inatt. Och jag kan väl säga att vi hade ganska så lagom kul. Och vi har bakat världens finaste moffins evaaahh! Men nu ska jag kolla iväg och nå annat håll.

RSS 2.0