skolan suger, helt enkelt.

2010-02-28 @ 22:00:02

Jag inte förstår är det här med skolan.. Nog är det bra, men det är väl lite överkurs? Nog är det bra om man vet vart alla länder ligger och var alla huvudstäder heter, men hur mycket nytta har man av det egentligen?
Om man nu inte är nå sånt här freak och bara MÅSTE veta vart precis allt ligger.
Och även matten, 3a-(5y-7)+75. Hur ofta kommer man använda det om man inte ska utbilda sig till lärare eller nå? Nä just de, man använder det inte i vardagen så jag fattar inte varför lärarna måste hålla på att plåga oss med det. Grymt onödigt sånt där är..
Och om det är något jag hatar så är det väl historia. Det lägger sig inte ens på minnet att Martin Luther levde på t.ex 1800-talet. Jag har ingen aning om när han levde så jag tog ett exempel.
Och i SO:n så håller vi på nå uti typ när dom kristna tog över Jerusalem och hur många dom dödade och hur grymma dom var. Hojj, klarar snart inte av skolan nå mer. Det är bara överkurs så snart går jag till Fredrik Reinfeldt och klagar på överkursen i skolorna. Usch fyfaan..


Nä, nu ska jag nog gå och sova så jag orkar upp till överkurs-skolan imorgon. Godnatt.

hey there delilah

2010-02-28 @ 18:37:34
Dålig uppdatering men jag har ju varit i Haparanda och Kalix så det är därför :) men det vart ingen ny adidas tröja.. Kom bara hem med lite nytt smink, ska visa sen :) och dom där bilderna jag prata om i ett tidigare inlägg, det orkar jag inte med ikväll utan det får bli nån annan gång haha ;p





Mascaran rekommenderas starkt :o haha

Kalix imorgon :)

2010-02-27 @ 23:20:52
Om jag inte skulle ha varit på bloggdatorn just nu så hade jag bjudit på gamla bilder från dom gamla tiderna som vi inte har kvar nu, lite sorgligt faktiskt.. Haha, men seriöst så ska jag nog bjuda på nå gamla bilder som jag har på den andra datorn. Men det blir imorgon kväll och det kommer bli en seg uppdatering imorgon för då ska jag till Kalix och försöka hitta en adidas wct jacka, är verkligen sugen på att köpa en sån :) hah.



En sån här har jag, fast i lila. Hitta ingen bild på den och orkar verkligen inte leta nå mer nu :p





Men det skulle inte göra nå att ha nån av dom där två hängandes i garderoben ;) haha.


Nu ska jag typ snart gå och sova så jag orkar upp imorgon, godnatt :)

"Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut"

2010-02-27 @ 17:39:35


Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut


Alesha Dixon - Breathe Slow

2010-02-27 @ 13:18:17

bara för att ;p

2010-02-27 @ 13:01:47
Nu händer det sig att självaste Rebecka Johansson från lilla Överkalix har tänkt vara med i Fokis tävling som hon har på sin blogg och det var så att man skulle länka till Accessoarshoppen.se så där har ni länken ;) men gud, nu hoppas jag att jag vinner nå så att jag kanske får mig nå nya smycken eller nå annat :D haha.

Puss :)

woouh!

2010-02-27 @ 12:35:44
Nu har man tagit sig på fötter och gjort en ny blogg, ett halvår efter eller nå? Haha. Men som sagt, bättre sent än aldrig ;) heheh.
Ska se om jag orkar hålla på att uppdatera, annars så blir det att jag lägger ner den här också. Men det sprollar för mig egentligen :)

Men annars så vet jag inte, vill egentligen fara på skotertävlingen som är typ nu men orkar inte med täckbyxor och sånt svammel ;p inte förens nu så märker jag att detta vart ett jätte intressant inlägg, hosthost.
Men aja, nu ska jag dra mig härifrån och försöka trixa lite i designen till nån vill göra om den åt mig (a) och Cassa nej, så teknisk är jag inte. Haha, men puss!

RSS 2.0