luleeeeeeå

2010-03-30 @ 22:13:29
nu är man på väg mot luleå för att hämta mamma från kallax. så nu sitter man här med musik och internet :D maha. intressant inlägg!

..

2010-03-30 @ 20:15:40
Ska till Luleå på typ en timme.. Tar med bloggdatorn så uppdaterar jag från bilen, PUSS!

hehe

2010-03-29 @ 16:39:09
Idag så fick jag fan MVG på ett matte prov! :O trodde det skulle gå åt helvete men då så går det bra istället! :D helt bra. 40/40 helt great om vi säger så. Haha, då vet ni :)

saknar dig som in i helvete! <3

2010-03-27 @ 21:57:59

jag kan inte med ord förklara hur mycket du betyder för mig, orden räcker helt enkelt inte till. du betyder så mycket för mig. vi träffas knappt nånting, och det är ju så jävla sadface.. men varje sommar har vi träffats i några år, 3 eller 4 år tror jag fan? :o
men jag hoppas verkligen att vi kan träffas snart för jag saknar dig så jävla mycket! <3

rebecka larsson varche, jag älskar dig och du betyder så mycket för mig. kom ihåg det <3


frugan är på besök..

2010-03-23 @ 17:39:50
.. så då vet ni!

..

2010-03-21 @ 13:15:49
Nä, nu orkar jag inte med bloggen. Men jag låter den vara kvar men jag kommer inte uppdatera ett skit.

there's a place I know if you looking for a show, where they go hardcore

2010-03-16 @ 21:39:27
Jag har tråkigt och börjar funderar på om jag ska flytta eller inte. Hmm.. Måste komma på ALLA för- och nackdelar med det. Men puss.

what about now?

2010-03-15 @ 21:40:56
Hojj.. Min dag? Ja, det ska ni få veta även om ni inte vill, hehe.
Först vakna och fixa sig åså och sen dra till skolan.
Efter skolan så gick jag hem och hämta träningskläder och for till sporthallen och där väntade en och en halvtimmes fotbollsträning.
Sen hem och trycka i sig nå mackor och kunde bara chilla i typ 40 minuter innan jag skulle till sporthallen igen och där hade man då baksetträning i en timme och en kvart.
Sen hem och duscha.
Sen äta en sen middag vid halv åtta tyyyp.
Sen dammsuga hela övervåningen.
Och nu datan ♥ haha.
Två träningar idag, helt skönt :) vill ha onsdag, torsdag och fredag så man får träna igen. Btw så har jag och Hilda en deal.. Vi ska vara på alla träningar i veckan, bara för att liksom. Haha. Och det är ju då sex träningar, skööönt.
Haha, intressant inlägg, I know. Men pUSS!

"if you love me, let me go"

2010-03-14 @ 18:20:46
SARAH FIXAR SIG, ALLA ANTECKNAR! :o Nä men vi drar nog iväg till självaste ug på typ en kvart eller nå, om Sarah är färdig vill säga :) dagen består av tråkiga korta inlägg, men ni får leva med det. För det gör jag..
Är helt lodig och så fort plattången är ledig ska jag sno den och nöta på håret. Sen ska jag nog byta till jeans, I think. Och även ta på mig en annan tröja, för den jag har på mig nu är nämligen inte min. INTRESSANT.SE! Nä men usch vad ointressant allt blir, men WHO CARES LIKSOM?! Huhu..
Nä, PUSS! ♥

garaget ♥

2010-03-14 @ 17:02:40
Sitter hos Sarah.. Ska nog snart ut till garaget och fortsätta skruva i crossen. Det var allt jag hade att säga, hah :) nä men gud i london vad duktiga vi är, ni anar inte ;) haha. Håller på att få lös framgaffeln nu, så ska fortsätta. Puss ♥



mahahahaw!

2010-03-12 @ 14:01:18
NU SATAN SKA MAN ÖVERRASKA FOLKET! :D HA-HAAA!

paus!

2010-03-08 @ 23:00:18
Är det verkligen så här det ska vara? NU, ska jag skriva ut allt här och sen ska jag nog ta en paus från bloggen, helt enkelt.

Sofia, du har rätt. Nu har jag valt sida, det är inte ga's sida. Men såklart, jag kommer sakna den gamla tiden. Men sproll, jag klarar mig. Om jag nu har klarat mig med alla era dissar så varför ska jag inte klara mig nu? Nä, jag klarar mig :) men puss! Eller nå ;p

Cassa, så här skulle det inte sluta. Men alla förändras och alla kan inte tycka samma. Det går inte bara, men puss då här också.

Catti, tack kan jag bara säga. Du är en riktig vän som finns fär hela tiden för en. Det är fan bäst att jag har valt gb's sida. Ni är bättre än andra. Älskar er <3

Sarah, måste jag också tacka. Så många gånger du har ställt upp för mig. Du är helt enkelt bäst, kan inte säga så mycket mer för orden räcker inte till.. Älskar dig <3


PUSSHIO!

skoteeer!

2010-03-08 @ 22:49:32
Idag så trodde jag att allt skulle bli bra igen mellan alla, men det gick åt helvete. Så då gick jag ut och gick och smsa med Catti och då ringde hon och sa att hon också var ute och gick så då mötte jag hon och sen så for vi till hon då och då for vi och körde skoter med Robert, Mats, Frida, Nina, Niclas, Simon, Ante och Benny. Fast Benny, Niclas, Simon och Nina for typ på direkten.. Det vart gaaaaaarn kallt efter ett tag. Och sen så for jag och Catti till sporthallen för det var fotbollsträning men jag var inte med och jag stack efter ett tag för jag hade ju inget ombyte. Men puss på er!

hmm..

2010-03-08 @ 00:20:09


This is my life, my friend, and I can't be no one else..


ett inlägg om den gamla tiden (inget nån behöver läsa för det är ointressant)

2010-03-07 @ 18:14:13

Helt ärligt så saknar jag den gamla tiden, då man inte hade nå bekymmer, då falska vänner inte fanns (eller så var jag bara trög och inte fatta att dom var falska).
Jag vill ha tillbaks den tiden, jag vill vara liten igen. För allt var så mycket lättare då.
Då hade man sina vänner och dom fanns där hela tiden. Men nu är det som att vännerna kommer och går. Jag orkar inte med det..
Och jag trodde att barndomsvännerna skulle man ha bra kontakt ett bra tag och att dom inte bara mitt i allt skulle försvinna. Det kanske beror på mig, men vad har jag gjort isf? Kanske är det för att jag har valt att vara vän med dom som dom typ hatar mest av allt och alla? Jag vet inte, helt ärligt.
Men jag vill veta så att man kan fixa det, så att alla bara kan bli vänner igen.
Blir så less allt tjorv och all planering man måste ha när inte alla umgås med varann.
Nu tänker väl alla att "alla kan ju inte vara vänner och blablabla" och nej, men nu bor ju jag i en sån liten kommun och vi hade ju vårat lilla gäng på typ tio pers eller nå. Men nu är alla splittrade i ännu mindre gäng och även helt andra gäng.
Men allt var ju så jävla mycket bättre då. Jag skulle bara vilja fixa allt och låtsas vara nån satans rådgivare så att alla börjar lyssna på varann. Fyfan
vad jag dillar men jag ha tillbaks allt från förr.

Nu vet ni, men palla skriva sånt här i bloggen. Pusshio.


RSS 2.0