valborg

2010-04-30 @ 16:33:46
Det är valborg idag.. För dom flesta så kanske det blir att supa? Men inte för mig, måste till Kalix imorgon :) nu har jag inte nå mer vettigt att berätta. Lägger massa bilder imorgon, eller på söndag. Från Pajala, Kalix och så dom som jag ska fota ikväll :)



Gammal bild..

du betyder ändå lika mycket för mig.. kom alltid ihåg det.

2010-04-29 @ 19:09:47

Idag.. Ja, har varit upp och ner. Haha, kanske inte. Men mitt humör har inte varit det bästa i vissa stunder.

Först så ångest, sen så har jag varit irriterad över en sak hela dagen också, har lyckats börja gråta på skolan, sen har jag varit hyper, sedan typ skrattar som ett psykfall. Men då ska vi inte tala om när jag vart garn sur på ingenting. Det är nå allvarligt fel på mig :) hah. Nu ska jag avsluta med nå texter om två olika personer, försök inte ens gissa på vilka dom är. Bara tre stycken som vet allt..


Du betyder lika mycket för mig nu fast allt är annorlunda. Du kan alltid räkna med mig om du behöver tala med nån, jag finns alltid här för dig, precis som förut.. Fast vi inte kommer umgås lika mycket nu så är du ändå den som jag nånsin har stått närmast och du är den som vet mest om mig och jag har aldrig kunnat öppna upp mig så mycket åt nån annan som jag har gjort åt dig. Finns alltid för dig här hjärtat <3


Du verkar inte förstå, och bara jag hade kunnat förklara.. Du tror att jag har det lätt, men du har sååå fel. Bara du skulle fatta det så skulle det inte behöva vara så här. Hoppas du kommer fatta nån gång..


läskiga jävel

2010-04-28 @ 22:09:00
Tack för allt, men nu får det vara nog.

kaaaalix!

2010-04-28 @ 20:58:51
Har varit med basketlaget i Kalix och bowlat :) det vart en avslutning för säsongen. Så snabbt Hilda har laddat upp bilderna så tar jag dom och fotbollsbilderna så blir det alla bilder i ett inlägg. Puss!

depp, depp, depp..

2010-04-26 @ 18:29:49
Yes, jag är depp. Men jag skjuter det åt sidan och tar mig an läxorna. Puss.

Helgen!

2010-04-26 @ 16:27:38

Fredag: först så var man på skolan sen så vart det att umgåd med Sarah typ en timme innan alla andra kom till folkan där rockkarusellen skulle vara. Så ja, vi såg på den innan vi for hem vid midnatt typ. Somna vid två kanske.

Lördag: Vakna klockan tio för att börja packa alla fotbollsgrejer till vi skulle till Pajala. Vi for vid halv tolv.
Vi förlora ju alla tre matcher vi spela. Men jag är stolt över vårat lag, för helvete så bra vi är för att ha spela ungefär en månad tillsammans! Och Helena gjorde ju säsongens första mål ;) och innan det så sa vi att den som gör säsongens första mål ska få en femma av alla i laget, så jaa.. Man vart en femma fattigare, men det var det värt :)

Söndag: Steg upp vid nio för klockan tio skulle jag åka till stugan för att fira farmor som fyllde hela 76 år :) så jag var där till halv fem och då for jag hem och tänkte börja packa alla grejer så att jag kan börja flytta snart, men tror ni det gick bra? Nej. För hur jag var trött efter gårdagen. Ja voj voj.

Det var nog allt som hände..

(Lägger upp bilder från Pajala nån annan dag. När jag orkar sno nåra ;) haha.)


..

2010-04-25 @ 17:58:18
Uppdateringen suger apa men det har varit så mycket i helgen och har inte hunnit vara nå på datorn, så jag kan ta och berätta typ imorgon :)

bloggar senare

2010-04-23 @ 17:38:33

Jag uppdaterar, för nu ska jag fixa massor och senare ska jag till folkan för att se rockkarusellen
där det är massor med band som ska spela :)
Puss!


rekord!

2010-04-22 @ 20:10:52
Och om nu så gärna vill veta (låtsas som att ni vill veta så att jag kan berätta) så hade jag besök rekord igår ;) hela 22 stycken ;) haha.

everybody crash and burn sometimes

2010-04-22 @ 15:33:34
Just nu så pumpar det musik ur högtalarna och basen låter ljuvligt! Är det nå jag älskar så år det verkligen musik, skulle nog inte kunna leva utan det. Och musiken passar ju till alla tillfällen, det finns så många olika typer av musik så det finns alltid nån låt som passar till ens humör :) och man skapar minnen till musik, för när det är på topp så kanske man lyssnar på en låt och sen så hör man den senare och då tänker man tillbaka då allt var som bäst :)

Nånting jag skulle vilja kunna göra är att skriva musik. Och sen kunna spela den. Men tyvärr så är jag inte så kreativ och har absolut ingen tid till att lära mig det heller. Men som några redan vet så har jag spelat keyboard för några år sen. Och jag spela bara i 2 eller 3 år. Men jag lärde mig ändå nånting, för jag kan läsa av noter och kan kanske nån låt utantill. Eller nu har jag nog glömt bort dom men jag vill lära mig igen. Keyboarden är nedpackad och ligger nog nere i källaren nånstans. Jag får se till sommaren om det blir till att ta upp den och lära mig att spela igen. Nånting jag skulle vilja uppnå är att kunna spela Für Elise utantill, men alla som vet hur den är vet nog att den är jätte svår att spela.

Jag har också velat spela gitarr, men det är knepigt. Jag spelar det alltid, men jag får inte in ackorden i huve och jag kommer aldrig ihåg hur det ska typ spelas. Det får jag försöka få nån att lära mig, sen.





Cheryl Cole - Fight for this love




John Mayer - Hearbreak Warfare



Erik Grönwall - Crash And Burn




David Guetta feat. Kid Cudi - Memories


Det var några låtar som jag tycker om.. Även Lars Winnerbäck är bra, han har bra texter.
Jag har väldigt blandad musiksmak, tycker om det mesta faktiskt.

=)

2010-04-21 @ 18:15:44
Imorgon eller om nån dag så kommer det upp ett inlägg om nånting som ligger mig nära hjärtat, nämligen musik. Hah. Men nu har jag inte tid :) puss puss!

Vill ha tillbaka mitt blonda hår och göra det ännu blondare :)

betygen!

2010-04-21 @ 16:06:03
Kan ta och skriva upp mina betyg här, både terminsbetygen och det jag ligger på nu. Och efter skolavslutningen eller nå så lägger jag upp slutbetygen för åttan :)

Termins betygen:
Bild: VG
Engelska: VG
Hem- och konsumentkunskap: G
Idrott och hälsa: G
Matematik: VG
Språkval, Spanska: G
Musik: G
Biologi: G
Fysik: VG
Kemi: G
SO: G
Träslöjd: G
Svenska: G

Och det jag ligger på nu:
Bild: VG
Engelska: VG
Hem- och konsumentkunskap: G
Idrott och hälsa: G
Matematik: VG
Språkval, Spanska: ? (Vi har inte fått några betyg för våran vanliga lärare är i typ Latinamerika, och vikarien har sjukskrivit sig så nu har vi en colombian)
Musik: VG
Biologi: VG
Fysik: VG
Kemi: VG
SO: G
Träslöjd: G
Svenska: G


Jag har höjt betygen i musik, biologi och kemi. Även lite i idrotten, för förra terminen låg jag på G- och nu ligger jag på ett G. Men jag ska försöka få höjt det till ett VG.
Och SO:n har jag nog också höjt föressten.. För jag tror att jag låg på bara G förra terminen men nu ligger jag på G+ till VG.

"fittjävel"

2010-04-21 @ 15:50:16
Den här kukdesignen får nog vara kvar ett tag. Men hallå? Nån måste hjälpa mig med en header.. Alltså göra den och sätta dit den, hjääälp mig! Snälla?

skadad..

2010-04-20 @ 21:18:42
Matchen.. Ja, ni kan ju gissa hur den gick. Jag är skadad, och ja, jag vet att fotboll är så men jag har aldrig haft ont på så här många ställen samtidigit. Hojj. Och jag har lyckats få en sten i fingret, jag orkar inte ta ut den så den kommer växa fst där under skinnet precis som jag har mitt i handen. Haha, jag är expert på att sätta in stenar i fingrar ;) hah.
Har även blåmärken på handen, och den är svullen. Dom måste ju tro att jag tål vad som helst eller nå när dom håller på att trampa på mig hela tiden ;p huhu.
Hoppas fan på att jag inte kan skriva imorgon på skolan, så slipper jag sånt där :) haha. Pusshio!

Tillägnat till Cassa - the man! ♥

2010-04-19 @ 20:16:19
Det här inlägget är tillägnat till min älskade Cassandra ♥
eftersom hon sa att min blogg är bra fast den suger balle, så om ni tycker att det här inlägget suger skyll allt på Cassa!

Men idag så har man bara varit på skolan och sen så var det fotbollsträning direkt efter skolan, och det var great. Har jävligt dålig kondition så jag tror att det var på onsdag jag och några till skulle fara och jogga nånstans, det måste ju hjälpa lite iaf :)
Imorgon tror jag att det inte kommer bli nån uppdatering alls för först blir det att fara på skolan (som vanligt) sen hem och äta, sen utvecklingssamtal och sen så har vi träningsmatch mot nå småbarn. Men jag ska inte säga så för då förlorar vi säkert. Dom har några colombianer som sägs vara typ garn snabba och garn bra.

18.30 vid grusplanen, be there ;)

RSS 2.0